ColorVu 2.0 IP

Belangrijkste Eigenschappen


24/7 Kleurenbeelden

Duisternis biedt dekking voor diefstal, overtredingen en andere misdrijven.
Wanneer zich 's nachts incidenten voordoen, missen of verliezen zwakke beelden van lage kwaliteit van conventionele camera's cruciale details.
Infrarood-leds zorgen voor extra licht voor duidelijkere beeldvorming.
De afbeeldingen zijn echter zwart-wit.
Stel je voor dat je levendige, kleurrijke details vastlegt, in totale duisternis - zoals op kleding of een auto ... Hikvision ColorVu-technologie is het antwoord.

Heldere kleurenbeelden op elk moment van de dag

Het vastleggen van heldere en scherpe kleurenbeelden vol levendige details in donkere scenario’s. Dit is waar ColorVu-technologie voor gemaakt is.
Een persoon die een paarse jas draagt, of een groene auto met een modderig kenteken – een ColorVu camera legt dit allemaal vast, zelfs in totale duisternis.
Grote diafragma's en geavanceerde sensoren zorgen samen voor duidelijke en waardevolle beelden, hoe weinig licht er ook mag zijn.
Wetenschappers hebben ontdekt dat kleur ons helpt bij het onthouden van bepaalde informatie door ons aandachtsniveau te verhogen
Dit is natuurlijk zeer relevant voor meldkamers waar operators naar meerdere schermen moeten kijken... en dus een goed voorbeeld van de meerwaarde van ColorVu-technologie.

Alarmfilter:
Hikvision IP camera's uit de Acusense serie, zijn geavanceerde IP camera's met een vals alarmfilter.
Dit vals alarmfilter houdt in dat de camera techniek aan boord heeft die zorgt dat er geen ongewenste opnames gedaan worden.
Zo kan deze Acusense camera onderscheid maken tussen mensen en voertuigen.

Hiermee is de Acusense camera imuun voor bijvoorbeeld rondvliegende bladeren of papier, schaduwveranderingen, koplampen van voertuigen, zonlicht enzovoort.
Dit geeft u een betrouwbare meldingen en opnames.

Darkfighter:
Naast deze techniek zijn alle Acusense camera's Powered By Darkfighter, zodat ze met weinig omgevingslicht een uitstekend nachtbeeld geven.

WDR:
Door de 120dB WDR technologie kan de cameraerg goed met tegenlicht omgaan zoals zon en daglicht.

Power Over Ethernet:
Alle modellen uit de Acusense serie kunnen worden gevoed middels PoE (Power over Ethernet) of 12volt. Via PoE is het eenvoudig aan te sluiten op een optionele PoE switch/adapter of PoE Netwerk Video Recorder.

Verschillen in modelnummer:

* Modelnummers voorzien van de I
Zijn IP67 water en stofbestendig en IK10 slagvast.

* Modelnummers voorzien van de ISU
Zijn daarbovenop nog voorzien van een ingebouwde microfoon.

* Modelnummers voorzien van de ISU/SL
Zijn daar bovenop ook nog voorzien van een ingebouwde flitslicht en speaker waarmee een indringer kan worden afgeschrikt doordat er een sirene gaat of een gesproken boodschap wordt afgespeeld uit de camera. Of dat de stroboscoop flitslicht een paar keer fel knippert.

Nieuwste Serie:
Met deze nieuwe serie camera's van Hikvision kunt u op een betrouwbare manier incidenten filteren en terugzoeken. Gecombineerd met de scherpe dag en nachtbeelden is dit een ideale camera voor rond de woning en/of bedrijf.

ColorVu Camera VS Reguliere Camera

Zie in kleur, zelfs in duisternis

Nu worden sommige EasyIP 3.0-camera's aangedreven door DarkFighter technologie om 's avonds een beter beeld te krijgen. Alsnog is er dan echter IR-verlichting nodig, waarmee zwart-wit beeld wordt vastgelegd bij weinig licht.
Wat dan als we de hele dag door een kleurrijk beeld willen verkrijgen? ColorVu-camera’s bieden hier een oplossing!meerdere oplossingen.

ColorVu Camera VS Reguliere Camera

Buurtparken moeten een rustige plek zijn waar u kunt ontsnappen aan de drukte en het lawaai van de stad. Een stadspark is 's nachts echter vaak synoniem met gevaar en voorbijgangers moeten waakzaam zijn. Hoewel bewakingscamerasystemen steeds gewoner worden in stadsparken, zijn er nog steeds veel beveiligingsvereisten waaraan nog niet kan worden voldaan, zoals nachtzicht met hoge resolutie en opnemen in kleur. Dit is waar ColorVu een oplossing biedt. Hikvision-camera's uitgerust met ColorVu-technologie breiden de bewakingsmogelijkheden uit en verbeteren ze, waardoor men door de nachtelijke duisternis heen kan kijken om levendige chromatische beelden vast te leggen. Dit kan leiden tot de vervolging van criminelen en uiteindelijk de algehele veiligheid verbeteren.

ColorVu brengt de best mogelijke video oplossing door slim gebruik te maken van wit licht! En nu ook met audio ondersteuning én een 2.8mm lens. 
De camera is voorzien van een sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven! Het zichtbare witte licht heeft tevens het voordeel dat de beveiliging zichtbaar is waardoor ongewenste bezoekers goed zien dat het terrein beveiligd is!

Er zijn geen producten in deze categorie.