Foscam R2 Full HD pan-tilt camera

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

  • Merk: FOSCAM
  • Model: Foscam R2
  • Beschikbaarheid: 10
  • € 169,95

  • Excl. BTW: € 140,45

:  


De Foscam R2 (H264+ 2 Megapixel) met kantel/draai functie is een geïntegreerde draadloze IP-camera-oplossing voor indoor gebruik.

Deze camera combineert een hoge kwaliteit digitale video middels CMOS (incl.nachtzicht van 8 meter), middels 13 infrarood LEDs) met netwerk-connectiviteit en een krachtige web server om duidelijke video beelden op de desktop over te brengen overal op uw lokale netwerk of via het internet.

De video beelden worden verzonden met 30 fps snelheid op de LAN / WAN met behulp van hardware H264-compressietechnologie. De resolutie is 1920x1080px bij 2M pixels. De Foscam R2 camera is gebaseerd op het TCP / IP standaard. Middels een internet browser kunt U de Foscam instellen en later ook de beelden mee bekijken en eventueel opnemen.

U kunt gebruik maken van de Foscam R2 voor observatie van uw huis, bedrijf, kantoor etc. Alarmerings melding met foto’s naar een email adres of FTP server bij bewegings detectie kan eenvoudig worden ingesteld. WPS om de Wi-Fi eenvoudig in te stellen en een bewegingssensor om valse meldingen te voorkomen Plug & Play functionaliteit met EZLink.- Eenvoudige Installatie
- Plug&Play (EZlink)
- Gebruikersvriendelijke GUI
- Pan/Tilt
- High image & video kwaliteit met H264 & 2 Megapixel
- Auto IR- 13 LED
- Nachtzicht tot 8meter
- Op afstand bekijiken en opnemen
- 2.8 mm lens
- 95° Kijkhoek
- Passieve IR ( detectie van mensen ) (gaat valse alarmen tegen)
- SD-kaart opslag
- EZLink
- WDR


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Our Related Products

Tags: Foscam, C2, C1, HD, IP, camera, zwart, binnen, camera, full-hd, FI8910E, pan-tilt, r2