Hikvision DS-7108NI-E1/V/W WiFi NVR Recorder

Hikvision DS-7108NI-E1/V/W WiFi NVR Recorder

Hikvision DS-7108NI-E1/V/W WiFi NVR Recorder

Nieuw in het Hikvision assortiment is deze 8-kanaals WiFi NVR met uitmuntend bereik. U kunt gemakkelijk het hele pand voorzien van een passend WiFi netwerk, of het nu om een woning of een klein bedrijfsgebouw gaat. Alle camera's zijn gemakkelijk aan te sluiten via WiFi.

Tevens werkt deze recorder ook als router. Het compacte en elegante ontwerp maakt dat deze WiFi-NVR echt gezien mag worden. 

Na het aansluiten zoekt de recorder zelf naar camera's die in het netwerk aanwezig zijn en voegt deze waar mogelijk automatisch toe. De recorder kan camera's tot 6MP aansluiten. In de recorder is plek voor één HDD (2,5inch) van maximaal 1TB. 

De NVR is gemakkelijk te koppelen aan de Hikvision App waardoor u altijd en overal uw beelden kan bekijken. Ook ondersteund deze recorder de slimme features van Hikvision zoals intrusion en crossline. 


Indien de NVR gekoppeld is met een LAN netwerk met internet connectie, kan de NVR net als alle andere Hikvision recorders worden benaderd via een webbrowser, iVMS-4200 video management software, en natuurlijk met de iVMS-4500 APP voor I-phone of Android smartphone/tablet.

Op dit moment zijn de DS-2CD24XXF-IWS cube en de DS-2CD25XXF-IWS dome en DS-2CD21XXF-IW dome WiFi camera's beschikbaar in combinatie met deze NVR.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Views: 2599
  • Merk: HIKVISION
  • Model: Hikvision DS-7108NI-E1/V/W WiFi NVR Recorder
  • Beschikbaarheid: 15
0 Product(s) Sold
  • € 302,50
  • Excl. BTW: € 250,00

Beschikbare opties:

Tags: beveiligingscamera, bewakings, camera, bewakingscamera, dome camera, hikvision, ip camera, wifi