Over Ons


Welkom bij Compleet-Beveiliging. Uw beveiligingspartner op het gebied van Bewakingscamera's & Alarmsystemen.

Compleet-Beveiliging.nl biedt u een totaaloplossing wanneer het gaat om beveiliging voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn met name gespecialiseerd in Bewakingscamera's & Alarmsystemen. Van advies tot ontwikkeling van producten op maat en de installatie bij u op locatie van vele producten.

De criminaliteit neemt in Nederland helaas nog ieder jaar toe. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning te beveiligen met een alarmsysteem. Camerabeveiliging kan echter ook niet ontbreken. De juiste camerabeveiliging kan ervoor zorgen dat de criminelen opgepakt worden en niet nogmaals toe kunnen slaan.

De aanwezigheid van een alarmsysteem zorgt ervoor dat iedereen direct gealarmeerd wordt wanneer er zich indringers in de woning of het bedrijfspand bevinden. De buren, de inbreker(s) zelf en u. Wanneer het alarmsysteem aangesloten is bij een meldkamer, zal de alarmopvolging direct in werk gesteld worden. Camerabeveiliging zorgt er echter voor dat de criminelen er niet mee weg komen. Wanneer zij zich in de reikwijdte van de camera’s bevinden, zullen de camera’s direct filmen wat er gebeurt. Of het nu donker is of licht, regenachtig of zonnig: de camera’s leveren over het algemeen altijd bruikbaar beeldmateriaal. Door het plaatsen van de juiste beveiligingscamera’s bent u verzekerd van geschikt beeldmateriaal wat later eventueel kan dienen als bewijs. Zo vergroot u de kans dat de daders gepakt worden en niet nogmaals toe kunnen slaan. Camerabeveiliging legt hen vast op de gevoelige plaat.

Camerabeveiliging is er in alle soorten en maten. Wilt u de omgeving rondom uw woning beveiligen of kiest u ervoor om de woning van binnen te beveiligen? Wilt u de camerabeveiliging zichtbaar plaatsen zodat de camera’s een preventieve werking hebben of kiest u ervoor de camerabeveiliging verborgen te houden? In het laatste geval is de kans groot dat de daders de camera’s niet opmerken en het beeld dus nog duidelijker is. De keuze is aan u.


Wilt u meer weten over de verschillende vormen van bewakingscamera's om uw woning of bedrijfspand optimaal te beveiligen? Neem dan CONTACT met ons op, wij helpen u graag verder.